Om mig

Navn: Pernille Tviis Bjerrisgaard
Tlf. Nr.: 30323376
Email: pernille_bjerrisgaard@hotmail.com
Facebook: Fit & Fri nu / v. Pernille Tviis Bjerrisgaard
Fysioterapeut (2008)
NLP-coach
Div. Kurser indenfor træning, vejledning/rådgivning
Mc. Kenzie kursus
Projekt arbejde indenfor træning og livskvalitet
Undervisning omkring livsstils-sygdomme, kroniske sygdomme, træning og fysisk aktivitet.
Bækkenbund og inkontinens.

Pernille Tviis Bjerrisgaard

Fit og Fri nu arbejder med at skabe vækst og balance mentalt, på tankeplan, samtidig med at du arbejder med at øge din fysiske kapacitet. Arbejde med personlige barrierer, skubbe til dem på en passende måde, derved skabes der grundlag for positiv forandring i den enkeltes liv, som kan influere på alle aspekter af deres liv. Dette vil primært være gennem personlig træning og coaching

Jeg er uddannet Fysioterapeut med godt 10 års bred erfaring indenfor faget. Jeg har arbejdet i en del forskellige sektorer, som kommunalt, regionalt, privat, på klinik, projekt. Min spidskompetence er træning og mentalvækst. Jeg har arbejdet med træning, motivation, ændring ift. værdier – livsstil – vaner og læring og mestrings-strategier gennem mit arbejde de sidste 5 år.
Jeg er NLP-coach og har god erfaring med at kombinere personlig udvikling med det ovenstående.

Baggrund

Jeg har altid haft en stor interesse for kroppen og dens funktion, og jeg har siden jeg var lille været glad for at bruge den. Jeg har redet i mange år på konkurrenceplan og dyrket dans i mange år.

Med min interesse for kroppen uddannede jeg mig indenfor mit interessefelt. Jeg blev fysioterapeut i 2008, hvor der løbende er bygget væsentligt flere kurser ovenpå - og jeg er bestemt ikke færdig. Da jeg selv har været nede med stress, blev jeg optaget af at finde samspillet mellem de mentale processer, kroppens reaktioner og det Mindset, man har som udgangspunkt. Derfra blev jeg NLP-coach practitioner i 2014. Jeg arbejder med en kobling af alle tre elementer, da det er der den varige forandring sker.