Personlig Træner

Din personlige træner tager hensyn til:

Mentale processer i forandring
Nuværende og tidligere aktivitetsniveau
Balance og koordinationsevne
Kondition, styrke og bevægelighed
Skader eller skavanker
Kropsholdning og arbejdsstillinger

fys1

Du får med din personlig træner:

Mental vækst
Få mere energi og overskud
Spare tid ved at effektivisere din træning
Skræddersy en målrettet træningsplan til dig
Vejlede dig omkring kost og sundhed.
Sundere livsstil
Vægttab og opstramning
Opbygge dine muskler .
Øge din motivation
Øge din styrke og kondition .
Stærkere krop Genoptræne din krop efter en skade
Resultater

et personligt træner forløb

Som din personlige træner tager jeg altid udgangspunkt i dig og dine behov. Forløbet starter altid med en samtale, hvor vi får forventningsafstemt og sat mål for forløbet. Ud fra samtalen skræddersyr jeg et træningsprogram og forløb til dig, som skaber de bedste resultater for dig. Uanset om det for dig handler om dit helbred, din vægt, fysiske form,  at reducere / komme af med smerter, løfte selvværdet, reducere negativ stress, forbedre dine relationer eller blive mere succesfuld i din karriere (eller måske en blanding af det hele) så kan jeg hjælpe dig til at skabe klarhed, fokus, retning og tro på dig selv. Det betyder, at du kommer fra hvor du er lige nu, til hvor du drømmer om, på en måde, hvor du har dig selv med, et program der er bæredygtig og hvor det føles godt undervejs.

Fysisk træning:

Den fysiske træning afhænger af dine mål og tager hensyn til eventuelle ønsker, du måtte have. Vi lægger et program, som passer lige til dig og som er effektivt i forhold til de ønskede resultater.

Forskellige tests:

Et forløb kan indeholde forskellige former for test. I nogle tilfælde aftaler vi de forskellige tests fra begyndelsen af forløbet, andre gange opstår behovet undervejs.

Kostvejledning:

Et forløb med mig som personlig træner indeholder som regel også kostvejledning. Det konkrete indhold samt dybden af vejledningen afhænger af, hvad du har behov for og hvad dine mål er mht. forløbet.​

Afslutning på forløbet

Når jeg slipper dig efter endt forløb, så er du rustet til at fortsætte din træning og fastholde de nye gode vaner på egen hånd. Du har fået konkrete træningsmetoder og vejledning til kost – og så er du blevet godt og grundigt motiveret til at nå dine mål.

Hvor foregår den personlige træning?

Naturen er et optimalt træningssted. Udendørs træning giver nemlig en masse ekstra bonusser, som du ikke kan få ved indendørs træning, såsom frisk luft, sollys og dertil D-vitaminer, som din krop har brug for. Er udendørs træning slet ikke noget for dig kan træningen også foregå hjemme hos dig selv, eller i et fitnesscenter.

Hvorfor bruge mig som personlig træner?

Mit fokus er at skabe vækst og balance mentalt, på tankeplan samtidig med at du arbejder med at øge din fysiske formåen. Arbejde med personlige barrierer, skubbe til dem på en passende måde, derved skabes der grundlag for positiv forandring i dit liv, som kan influere på alle aspekter af dit liv. Samtidig har jeg prøvet det hele på egen krop, hvor både fysisk og mental træning er essentielt for at få succes og opnå den gode følelse omkring sig selv og sit liv. Her taler jeg om, hvad enten vi taler om at tabe cm, kilo, at kunne bevæge sig smertefrit, at have energi og overskud i din hverdag, din helbredstilstand og vigtigst af alt, hvordan dit syn og din følelse er omkring dig selv, så kan det fysiske ikke stå alene. Jeg har også selv følt effekten af stress og har derfor evnen til at tilgå stresshåndtering på en meget konkret måde. Kombinationen af mine erfaringer, uddannelsesbaggrund og menneskesyn gør mig til et godt valg som din personlige træner.